حیرت آمریکا از سرکشی زنان ایرانی در بستر بی شرمی در اقتصاد سیاسی!

اندیشکده «امریکن اینترپرایز» نرخ کاهش زاد و ولد در ایران را بسیار بیشتر از پیش بینی ها و به شدت زیر سطح جایگزینی دانست و ایران را در این شاخص با کشورهای اروپایی و سکولار مشابه عنوان کرد.

۱۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۰
کد خبر: 32688

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 4 + 2 =

    نظرات

    • نظرات منتشر شده: 5
    • نظرات در صف انتشار: 0
    • نظرات غیرقابل انتشار: 0
    • IR ۱۶:۴۱ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۶
      2 0
      تیتر توهین آمیز چرا؟! از شما بعیده. شما فقط مشکل مسکن رو ببینید. نه امکان تملک و نه اجارۀ بدون نگرانی. چه انتظاری دارید؟!
    • IR ۱۷:۱۱ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۶
      0 0
      تیتر توهین آمیز چرا؟! از شما بعیده. شما فقط مشکل مسکن رو ببینید. نه امکان تملک و نه اجارۀ بدون نگرانی. چه انتظاری دارید؟!
    • IR ۱۷:۱۲ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۶
      0 0
      هرچند با شما موافقم؛ اما جنبۀ فرهنگی نقش کمتری در بروز مشکل دارد. واقعاً چشم انداز آینده امیدبخش نیست. مردم امیدی به امکان خرید خانه و امکان دستیابی به سطح معمولی رفاه ندارند. فقط تغییرات جهشی و نگرانی. خب با این وضع، چرا کسی باید به فکر آوردن یک انسان به یک جای ناامن باشد؟!
    • IR ۱۷:۲۸ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۶
      0 0
      اینو یادم رفت بگم. دولت این کشور حتی مدرسه و کلاس درس به تعداد کافی ایجاد نکرده که کلاس ها نشه چهل نفری!! معلم کافی استخدام نکرده. اصلاً پرورش نسل در اولویت واقعی نیست. فقط در حد حرف.
    • IR ۲۲:۳۶ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۶
      0 0
      مردم خیلی مشکل دارند